08 юли 2009

Червеният път

Едно полезно и правилно мнение на фона на тоталното сриване на БСП след парламентарните избори. И то при положение, че Станишев на пресконференцията изглеждаше бетер Тодор Живков на 10 Ноември. В тази връзка моето мнение вече е известно - не само Серго, ами доста народ около него трябва да си ходи.

Сергейчо!

Аман от теб и тия като теб! За вас комунизма не е свършил, и каквото и да правите. На Малък Тошко му е простено - то и акъла му е толкова, и възпитанието му е колкото нивото на река Дунав лятос. Внучката на Тодор Живков - депутат, синчето на Станишев - министър - председател и председател на Политбюро на ЦК на ... пардон, на ВС на ИБ на БСП. Аман бе, писна ми. През живота си един курник не сте сковали, дипломирал си се с дипломна работа на тема "Ролята на винтовата линия в съществуването на резбовите съединения" - не разбираш ли, че от това повече се червим? Не разбираш ли, че безпомощното ти мигане в изборната нощ още повече нанесе вреди и на имиджа, и на партията ни. Не разбираш ли, че колкото по-скоро си тръгнеш ти и руменчетата около теб, толкова по-скоро имаме шанс да се изправим преди са ни преброили до 10.

Отивай си, върви си при Елена, жени се, квото искаш прави - само се махай. Време ти е. Колко време още да чакаме да се промени мисленето на ръководството на партията, кога ще имаме нормална лява партия, колко време ти е нужно? Няма кой да те чака вече.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

За Бога, братя, коментирайте!