27 май 2013

Ох, извинявай, извинявай!

Истинска история, някъде в Русия.
Купон на "златната младеж" в огромен апартамент в центъра на града Х. Домакинята - миловидна ученичка от елитно училище. Родителите и - по-първа ръка хора, които отсъстват от града и тя се е възползвала от това, за да покани приятелите си. Всичко по реда си: музика, цигари, алкохол, трева. С напредване на времето купонът върви към своя логичен завършек, а именно: който има с кого, се усамотява някъде (апартаментът е 6-стаен, родителите не били случайни хора), който няма - заспива където намери; навсякъде се въргалят празни бутилки, фасове от цигари, салфетки, пепелници, чаши, чинии - накратко, пълен бардак. 
Домакинята (да я наречем Светлана) се усамотява с приятеля си в родителската спалня и започва да го обслужва орално. Естествено, и двамата са доста пияни и напушени, така че процесът протича приблизително така:
Младежът (към заспиващата Светлана): Света!
Светлана: Ох, извинявай ... - и продължава, но скоро пак се унася.
След минута пак: 
- Света!
Светлана: Ох, извинявай, извинявай! - продължава, но не за дълго.
След около минута:
- Света! 
- А ... ах, да, извинявай!
Накрая обаче умората, алкохолът и тревата си казват думата и двамата заспиват в позата, в която са.
Рано сутринта и доста неочаквано се прибират родителите. Бидейки достатъчно либерални, те се отнасят с разбиране към множеството заспали кой-където-свари в апартамента им тийнейджъри, към планините от бутилки, чаши, храна и боклуци по пода. Пристъпвайки много внимателно, за да не събудят някого, те се отправят към своята спалня, където виждат на съпружеската спалня да спи избраникът на дъщеря им със смъкнати панталони и тя, сладко спяща до неговото не малко мъжко достойнство.
Майката и бащата в един глас:
- Света!
Светлана, събуждайки се: 
- Ох, извинявай, извинявай! - след което продължава процеса.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

За Бога, братя, коментирайте!