10 март 2016

В чуждо тяло

Светът съпреживява новината, че братя Уашовски от вчера вече са сестри Уашовски! Страхотна новина е това! Не че ме вълнува особено и не че ги знаех кои са. Пък то се оказаха режисьорите на Матрицата, а този филм аз с удоволствие не го гледах. Ма то какво мога да очаквам, какъвто режисьорът, такъв и филмът, педерастка работа!
Но да се върна на новината.
Двамата братя очевидно дълги години са се терзаели, дълги години са се чувствали жени в мъжки тела или там каквото им е транссексуалното усещане, та най-сетне са се решили да поправят грешката на Природата. Тъй си е то, едно е да си обикновен педераст, друго е да си транссексуален режисьор!
Въобще, това се усещането в чуждо тяло си е бая проблем! 
Едно време творците я зъб да ги заболи, я нещо там стомах да ги свие, най-много нещо ухо да си отрежат. Ама не, днес изкуството се е въздигнало на нови висоти и проблемите на творците не могат да се измерват с критериите отпреди векове. Така де, едно е да се чувстваш в чуждо тяло, съвсем друго е да чувстваш чуждо тяло в себе си. Дори си мисля, че това да се усещаш жена в мъжко тяло (или мъж в женско) в скоро време ще е най-малкият проблем, ама да видим.
Все пак добре, че братята (сестрите) Уашовски ни отварят очите пред проблема, както виждате и от картинката, това го има и в животинския свят. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

За Бога, братя, коментирайте!