25 март 2016

Най-обикновена еднополова любовна история


Най-последната терористична заплаха към София се оказа най-обикновена педерастка работа
Поне според нашия тъпчо.
Като го слушам, вероятно най-нормалното нещо в една еднополова любовна връзка е заплахата с терористичен акт накрая, особено ако щастието не е споделено. Нема да се плашите граждани, опасността е ликвидирана!
Па как ги обяснява тия работи вчера, направо паднах; един вид: "Абе педерастка му работа, мани мани, само дето на калъп ги не фанахме, те седнали за тероризъм да ми говорят!". На мен така ми прозвуча.
Ма некои неща не са ми ясни.
Например, тоя, отхвърления любовник сега ще го съдят ли за заплаха за тероризъм?
Или пък, как тази заплаха стигна до държавния департамент на Съединените щати и до консулския им отдел? И защо тази "заплаха" беше качена във Фейсбук, а атентатите в Брюксел не бяха? А Фейсбук откога е официална медия, та трябва да го следим? Цецко, например, отново си спомни дните, в които беше давал консултации в областта на националната сигурност и каза, че нещата били лични, но и от неговото изявление не стана ясно как и защо американците я разпространяват тази информация.
От друга страна, като си събрал кураж, Бокич, да се озъбиш на Големия брат, що точно за тая история избра? Не може ли да им се озъбим за визите, за тока от Марица Изток 1, за размера на инвестициите? С`я, ако ще си разваляме отношенията с Америка, баш за неква педерастка история ли ще е, не може ли малко по-наедро да играем?
А след като "американските дипломати са изнесли информация, получена от българските им колеги", няма ли да привикаме българските им колеги да ги питаме каква информация, дето без бой я предоставят на който им падне?
Гледай колко неща излязоха от една най-обикновена еднополова любовна история. 
Въобще, това еднополовите любовни истории никога не е ясно кой е отпред и кой - отзад, кой е отгоре и кой - отдолу, кой е мъжът и кой - жената. Виинаги са с непредсказуем край и още по-неясни последици!
И после, що мразим педерасите и не им даваме да си правят гей-парада?! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

За Бога, братя, коментирайте!