30 март 2016

Мно`о кофти сравнение

Чета в Дарикнюз, че президентът на Хърватия Колинда Грабар-Китарович пристига на официално тридневно посещение у нас. 
Лошо няма, аз Колинда отдавна съм я признал.
Лошото е, че журналистите от Дарик са избрали мно`о кофти снимка за илюстрация на новината, една до друга снимани Колинда и тетка Цецка (можеше, например, Лилето да снимат с Колинда, тя откакто отслабна, доста ми се качи в класациите).
Ще попита някой какво толкова му е кофти на сравнението?
Ми кофти е, и то проблемът не е в това да сравняваме тетка Цецка и нейният задочно завършен рабфак и Китарович с нейната магистратура по МИО от Загребският университет и едната камара стипендии на различни програми все в престижни университети - Джордж Вашингтон, Харвард, Джон Хопкинс. То кой ти ги гледа тия работи днес, не е там ключа от палатката.
Така изглежда Колинда на плажа
Кофти сравнението е, че светът знае как изглежда Колинда по бански, но не знае как изглежда по бански тетка Цецка и едва ли има желание да узнае. И кофти е, че тетка Цецка изглежда добре само когато се снима с разни баби, а Колинда е доста далече от категорията.
Можеше да направим някоя миска или по-добре мисис България (Елеонора Манчева например) председател на Народното събрание, ама пусто, пак се изложихме пред чужденците!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

За Бога, братя, коментирайте!