06 юни 2013

The Rembrandts - I'll Be There For You

Макар и да съм фен на "Двама мъже и половина", любимият ми сериал е "Приятели". До такава степен, че навремето първият ми gsm (Нокия 3310) звънеше с "I'll be there for you". "Звънеше" е силно казано, тогава нямаше полифонични мелодии, нямаше ринг-тонове, така че или се задоволяваш с вградените мелодии, или си играеш на композитора. Аз доста си поиграх докато съставя нещо далечно подобно на мелодията от "Приятели", но пък 90-те тъкмо бяха преминали, сериалът още си беше свеж и готин. Боже, доста фантазия трябваше да има човек, за да се досети с какво звъня!


Отделно в Youtube е пълно с клипчета с най-смешните моменти по сезони или по актьори. Самите актьори до такава степен са се сраснали с героите си, че трудно се възприемат в други роли. Така и Матю Пери игра в "Целите девет ярда" образ, който трудно се различаваше от Чандлър, Лиса Кудроу не се отдалечи много от Фиби в "Анализирай това", а Дженифър Анистън колкото и роли да изиграе, всеки път очаквам да направи нещо глуповато като Рейчъл.
И освен видеото не The Rembrandts (те, вероятно, имат и други песни) поствам и долното клипче, много оригинално е направено.

6 коментара:

  1. Аз открих сериала чак след като беше вече свършил. Имах спомен, че са го давали по телевизията, но тогава не му бях обърнала внимание. За сметка на това съм го гледала от-до много пъти.

    Поздрав с една от най-смешните сцени според мен :)
    http://youtu.be/0b9OeKxQG6U?t=25s

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. А първоначално не го гледах, щото го даваха в Часът на Уорнър всеки петък вечер, а аз се разминавах с това предаване. Но пък руснаците го пускаха по 2 серии на ден всеки следобед и там си наваксах. И сега го гледам онлайн на руски, по-лесен за намиране е и не ми се налага да го търся и да го свалям.

      Изтриване
  2. Тия "Приятели", винаги, когато ме попитат за сериал, който ми се е видял супер тъп, се сещам първо за него.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Предполагам,някой те кара на сила да го гледаш.

      Изтриване
  3. Нееееееее, за щастие, затуй мигновено гласувам с дистанционното. :)

    Мисля си, че за тях е голяма работа тоя филм, ама е само филм. Пък едно време ние тук си имахме точно такива приятели наистина, не на ужким и на филмче.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Браво, буден гражданин, гласува!

      Между другото, на български сериалът е изключително непрофесионално преведен, 60% от шегите са изгубени, и героите звучат като пълни идиоти. Така че мога да разбера защо някой може да не го хареса.

      Изтриване

За Бога, братя, коментирайте!