15 януари 2016

Петък следобед

Разлики между жените и мъжете:


  1. Разликата между мъжът и жената е в това, че жената иска кино, кафе, креват и горещ шоколад в кревата, а мъжът иска само предпоследното. И затова понякога не получава нищо.
  2. За мъжът е не толкова важно да преследва жените, колкото да знае, че може да го прави. За жената не е толкова важно мъжът да не търчи след други жени, колкото да знае, че той не иска да го прави.
  3. Ако жената се замисля за моралния си облик, значи все пак годините са си взели своето. Ако мъжът се замисля за това, значи жената си е взела своето.
  4. Жена, която е сама, или не чака теб, или чака какъвто и да е. Мъжът, който е сам, или чака която и да е, или вече не чака никого и нищо.
  5. Мъжът става мъж, когато разбере че обича. Жената става жена, когато разбере, че е обичана. Жената, която осъзнае, че обича, дълго време не може да повярва в това; мъжът, който е разбрал, че е любим, дълго време не може да дойде на себе си.
****************
Една жена се жалва на приятелката си:
- Представяш ли си, моят приятел, когато се напие, започва да си иска. Но аз му отказвам, защото съм убедена, че до сватбата не трябва да го правим, и то на пияна глава. А когато той е трезвен, разправя, че не ми е приятел и дори не ме поздравява!
****************
Истинската жена не крещи на мъжа, а на истински мъж!
****************
Не искам да те обиждам, но ако ти беше принцеса, заключена в замък с дракон, то храбрите рицари биха щурмували този замък с надеждата да спасят бедното животно!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

За Бога, братя, коментирайте!