31 януари 2016

Sbagliato*

Противно на упорито налаганото мнение, че хората на Запад до един са gay-friendly и open-minded (за разлика от неандерталтаските им източни събратя), оказа се че и там се срещали противници на правото на педерасите и лесбийките да сключват бракове и да осиновяват деца.
Що ли?
Ми щото, оказа се, че и там имало хора, които смятат, че нещата вече отиват твърде далеч, че се занимаваме с все повече измислени проблеми и че един ден ще си платим за това. Че нормалното е да се срещнат мъж и жена, да се харесат, да се решат да имат семейство и деца, а не да се занимаваш обществото с това, че първо ти е сбъркана сексуалната ориентация, после, че поради това не можеш да ползваш някои от социалните права на нормалните хора, пък след това и брак да сключваш, и деца да осиновяваш.
Като искате да живеете заедно, живейте си, никой не ви спира.
Като искате деца, или идете на ин-витро, или се кръстосайте две лесбийки с двама педераси, в името на потомството си все ще се прежалите. 
То вече писва да ни занимавате постоянно с гъза си!
Колкото и да обяснявате какви нормални двойки сте, колкото и да ни обяснявате какви сте талантливи и уникални, всички сте продукт от съюза на мъж и жена.
Basta!

________________________________
* Sbagliato (it.) - сбъркано, грешно

Няма коментари:

Публикуване на коментар

За Бога, братя, коментирайте!