03 ноември 2012

Руснаците и Кержаков

Александър Кержаков е действащ руски футболист, нападател. В руския футбол (или футболния фолклор) е нещо като техният вариант на Любо Пенев - доста ефективен нападател, но чиито пропуски се помнят от привържениците. Макар че, по ирония на съдбата, Кержаков вкара гол точно на водения от Любо Пенев ЦСКА  преди 3 години в плей-оф-а за Лига Европа преди 3 години, пък и от визитката му е видно, че не е нападател от рода на Еньо Кръстовчев, Дормушали Саидходжа или Жоро Метъла. Очевидно обаче руснаците живеят с мисълта, че и във футбола (би трябвало да) са голяма сила и пропуските на техните нападатели не се прощават лесно.
За разлика от нас обаче, братушките имат малко по-различно чувство за хумор и вместо да си играят на глупости от рода на "Ама той сега ни е звездата, ама вижте го къде играе, ама той е много талантлив, ама ние друг нямаме!" и др. бербатовщини, след провала на Русия на Евро 2012  си го нарочиха за един от основните виновници и по форумите си в нета го направиха на бъз и коприва. Просто защото работата на един нападател е да вкарва - и то да вкарва във важните мачове. А когато не успява ...
Незнайните автори на демотиваторите са дали воля на фантазията си - почти не е останала тема от живота, която да не е пречупена през призмата "Кержаков".

Видимо имат чувство за хумор хората!














Няма коментари:

Публикуване на коментар

За Бога, братя, коментирайте!