19 август 2024

Онова мокро нещо

Котейшеството напоследък има ново забавление, интересна му е водната струя. Като порасне още мъничко, и ще я хване и ще види тя, дето само го мокри, а не може да я хване!


 

14 август 2024

Каква незабравима футболна евровечер!

Какви са тия торбички бе, Гоше?

 Българските отбори все са губили в Европа, всичко се е случвало, и от слаби отбори сме отпадали (справка Левски от ония малтийци преди 2 години), губили сме с катастрофални резултати: аз лично помня как Славия загуби 2 пъти с по 5:0 от Партизан Белград, Литекс навремето също загуби от Спартак М с 0:5 в Ловеч и 6:2 в Москва, ма такъв резил като снощния никога не съм виждал. То и рекордът за домакинска загуба е 1:6 на Локомотив Сф, ама от Андерлехт. Къде е Андерлехт, къде е Карабах?

С тия играчи и този треньор толкоз

Та с купени съдии, уредени мачове и късмет - толкоз. И с този треньор също. Лудогорец е единственият отбор в света, който може и чистачката да сложи за треньор, а шофьора на автобуса да е център-нападател и пак ще стане шампион, при тях празно няма. Лани ги биха навън който ги хване, то се почна от Балкани (Косово), после Астана (Казахстан), та да се стигне до драмата с Олимпия (ама Десподов как я профука оная дузпа в последната минута!) и шамарите от Нодшерланд. За да се стигне до снощната незабравима футболна евровечер

Не е натам, Гоше
Срам, резил и позор

А жалко, като погледнеш, чичо Гошо е три пъти шампион с Лудогорец, отделно беше треньор и на Левски, и на националния, ма нито на едното, нито на другото място го запомниха с нещо. Как може такъв опитен треньор да спечели мача навън с 2:1, а да се издъни така свирепо у дома логиката няма отговор. Или има, ама правилата на евротурнирите не позволяват да му свирят Кабаков или Чинков.

Оооооо, той и Житния бегач се появил акъл да дава!
Няма страшно, момчета, не сте сами. И миналата година след 7:1
не бяхте, и сега не сте!