23 август 2011

Гейини вълнения

Преглеждайки посетителите на блога ми, вече веднъж съм споделял изненада си, когато открих, че тук се търсят "безплатни гей разкази". И не стига, че се възмутих от това - малко ли порно има из нета, да опират на разказите, че и типично по български, ако може и безплатничко да е. Само че този път, тъй като търсенето е станало през search.abv.bg се разрових да видя аджеба, какви резултати са излезли и какво е накарало развълнуваният търсач на безплатни разкази за бъркане по дупки да се завре баш в моя блог. Та ровейки попаднах на едно местенце, оказващо помощ на разни такива с неустановена сексуалност и наранена душевност. И за да не ме обвиняват в хомофобия (не че няма основание) - ето ви го http://razkrivane.deystvie.org/, малко помощ за неориентирани педровци.
Оказа се, че наистина имало разлика между гей и обикновен педераст (не знам как стои въпросът при лесбийките). Докато обикновеният педераст си е обикновен педераст, гейят си е направо същество от друга планета. Някакво следващо ниво на разум. В едно и също време обикновеният педераст примерно има за цел да се нае*е с някого. В същото време гейят се терзае, че той е гей, но обществото не го е приело и въобще не подозира, че той (гейят) е гей. Оказва се, че гейовете трябва да минават през процес, наречен разкриване - тоест, да обявиш на хора, които не се интересуват за какво си ползваш аналния отвор, че ти си гей. Не обикновен педераст, а гей. Това се оказа някакъв гейовски Рубикон, някакъв крайъгълен камък за гейовете.
В интерес на истината, трябва да призная, че процесът на разкриване има някакъв смисъл, ако се разкриваш (в преносния смисъл на думата) пред родителите си - и без това хорицата се досещат: на 30 си вече и още си затваряш очите при вида на гола жена, но все пак друго си е усещането вътре в себе си, като се разкриеш. Но някаква си организация на педераси (знам как се пише) от двата пола да занимава обществото със себе си и да обвинява обществото, че то не се интересувало от проблемите на организацията - малко множко ми иде. 
А проследявайки връзките от сайта (оня, горе) стигнах до друго педерасо-лесбийско място в нета, където ме застреля гордия пост, че "Светофарите в Пазарджик светнаха зелено за ЛГТБ хората". Направо се почуствах като един Станишев същи при новината, че БСП е спечелила местните избори в Полски Тръмбеш през 2007-а.
Май няма абсолютно никакво значение, че в случая група хора, намираща се в малцинство, налага своята воля на мнозинството.
Всъщност, в изблик на нежност, чувства и разбиране, реших и аз да се разкрия. Затова си седнах на задника (да, ползвам го и за седене! Това прави ли ме гей?) и набързо изпратих едно кратко писъмце. Него го поствам по-надолу, голяма простотия е, не го крия - едва ли ще ми дадат "Пулицър" за написаното.
Аз бях на морето с компания от колеги от университета. Там имаше едно момиче, което много харесвах и което, поне според мен, също ме харесваше. Аз нея я харесвах много отдавна, още от първи курс – имаше страхотни гърди, много се възбуждах като си мислех за тях и вкъщи често лъсках бастуна като си представях как се изпразвам върху циците и.
Така стигнахме до една вечер, тъкмо бяхме яли и се чудехме къде да отидем да пием бира. Аз имах лек проблем – тъй като само пици и банички ядяхме, получавах газове и имах и запек от 1-2 дни, аках много трудно. Та усетих докато седяхме на масата в пицарията, че ми се ака, но не беше сериозно, можеше да потърпи още 2-3 дни. Обаче Тя беше с един много изрязан потник и аз само в циците и зяпах. Затова като отидохме в една таверничка да пием бира и цаца (това е много просташко според мен, но тогава още не се бях разкрил) и аз си поръчах 2 големи водки. Казах си: „Тая вечер ще е!”. Нарочно седнах срещу нея и започнах да закачам краката и с моите. Галих я докъдето можех да стигна, после и тя ми отвърна – играта стана. Пихме каквото пихме и тръгнахме да си ходим. А компанията бяхме 3 момичета и 5 момчета. И тъкмо пред квартирата Тя каза, че иска да се разходи по брега на морето и ми предложи да отида с нея. Думите и бяха като музика за ушите ми, още повече че по нея си падаха поне още 2 от момчетата. Веднага се съгласих, а чух на тръгване и коментари „Как пък на тоя педераст му предложи бе!”.
Стигнахме до плажа, започнахме да се разхождаме, като всъщност търсихме място да го направим. Аз вече бях възбуден, и си мислех – гледай колко е странно, и отпред имам твърда пръчка, и отзад имам твърда пръчка! Най-сетне намерихме едно местенце, аз и бръкнах под полата, направо я награбих за … извинете ме за израза, но ми е едно такова … путката; тя само изстена, дръпна си потника така, че циците и изкочиха и се отпусна назад. И аз като ги засмуках, като ги замачках, ехааааааа.И в този момент…Тъкмо си бях свалил гащите и и го вкарвах, тъкмо бях започнал да я еба, когато някой легна върху ми и ми прошепна в ушенцето: „Цяла вечер си мисля за теб, какви бяха тия закачки?!”. И докато разбера какво става, Тя се измъкна изпод мен, а в мен вече проникваше Той! Лайното съвсем ми се спече, още повече че Той започна активно да го тъпче назад. Помислих си: „Край, сега сигурно ще сера за Нова година!”, но да си призная – това най-малко ме вълнуваше в момента. Той ми разпъваше свинктера, забавяше и забързваше темпото, а най-гадното беше, че беше без презерватив. Сега, аз съм си чистичък, ама все пак ми беше гадно като се изправи, обърна ме и ми го даде де му духам. То вярно, че в мене е бил, ама все пак понамирисваше на ако.
Та така, свърши ми в устата и ме би, щото не глътнах. На другия ден се пренесе при мен в стаята ми и ме наеба още с пристигането си. Оказа се, че вечерта съм сгрешил краката под масата и в един момент съм се заиграл с Него, вместо с Нея. И Той и дал идеята за разходката.
Сега съм разкрит – ануса ми вече побира какво ли не неща, особено след подходяща обработка. Веднъж си пъхнах и бурканче лютеница „Хорце”. Пък и вече не ме интересува какво съм ял и дали имам запек – акам като самосвал, все едно по бобслей писта се пускат.
Всъщност, не съжалявам – понякога се събираме с други гейове, говорим си за наши си, гейски работи, епилираме се, пробваме разни нови пози и така. Още не съм казал на мама и тате, защото тате е бивш военен, пък и е дебеличък, над 100 килограма е – ако разбере, ще ми пръсне халката, той не се шегува. Но това не ме вълнува, някой ден ще намеря сили в себе си и ще им се разкрия.
Важното е, че колегите вече ме знаят какъв съм. Приемат ме напълно нормално, още повече че един от тях веднага се залепи за Нея… Понякога ме е яд и си спомням с тъга за тия първи 2 минути от оназивечершният секс, но после си спомням и за останалите 20 и ми става хубаво едно такова на душата, леко и гейово.Нали ме разкриха що за педераст съм! 
Та толкова от мен за тази вечер. Вярно, че педровците търсят своите безплатни гей-разкази анонимно в нета, вярно, че всеки си е сайбия на задника, вярно, че имат чувства и в крайна сметка и те са хора, но ...мили ми педераси и лесбийки, за да се появи на света един педераст/лесбийка е необходима любовта на двама хетеросексуални.
Така че, молете се да не стана някой ден я депутат, я кмет на София - второто нещо, което ще направя е, да ви преместя прайда на Околовръстното. А най-добре е да се възползвате от промоцията - после може и да няма.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

За Бога, братя, коментирайте!