20 юни 2013

Войната, която ще изгубим

Е не всичко при гейовете е за изхвърляне, ей на - на гейките нищо им няма
Мили мои хетеросексуални събратя и сестри! Както казваше навремето Александър Йорданов, "Времето минава, мачът наближава!" - така неусетно измина една година и пак дойде време за поредното педераско сборище, наречено с помпозното име София прайд!
Мили мои хетеросексуални събратя и сестри!
Няма да я спечелим тая война, няма. Напротив - гответе се за по-лошо. Гей-браковете се легализират във все повече страни по света, рано или късно мечката ще затанцува и в нашия двор. Америка си избра (и преизбра) президент-негър, ще дойде реда и на жена-президент, а след това и на гей-президент. Може дори да не е и в този ред, а може да си изберат някоя гейка* за президент и да ударят с един куршум два заека.
Elvis just left the bilding
От самото начало всяка съпротива срещу гей-парадите беше и е causa perduta. Зад тях стоят мощни западни  и отвъдокеански фондации и бездънни финансови ресурси. Тяхната пропаганда е на скъпа и лъскава хартия, цветни листовки, клипове с известни личности, които пред камера застъпват страната на гейовете след като са прибрали хонорара си. А кой е срещу тях - умствено непълнолетните националисти на Расате и хулиганчетата от футболните агитки. Анти-гей-парад пропагандата се ограничава до постни листовки на евтина хартия, някоя и друга фланелка и рехаво контра шествие на банда кресьловци с мутиращи гласове. Или, както казваше Миташки: "Издишате, Велко, издишате!". Единственият начин за ефективна борба срещу хомофашизма и гей-парадите е или да си внесем техни противници от Сърбия или Русия, или да ги игнорираме. За нежните душици от другата страна на дъгата няма значение, че у нас хората са по-толерантни отколкото на други места и че това, което им се случва е далеч от онова, което се случва  на гейовете в СърбияБелорус или Русия. За тях е важно да си направят парада, да си отчетат мероприятието (или може би точно щото малко бой ядат, затова са толкова настоятелни).
Наистина, защо?
За тях са важни онези неща, които са свързани с нежната им душевност и дълбоката им сексуалност - като например да се разкриват първо пред близките и познатите си, а след това и пред всички останали. Много е важно за тях разкриването, да знаете. На тях не им дреме, че на нас не ни дреме - това е положението, свиквайте. Тук отдавна не става въпрос нито за права, нито за дискриминация, нито за някаква свобода. Тук ще ни се говори за това колко нетолерантни сме, колко деспотични и недемократични сме, колко изостанали и средновековни сме спрямо хората с различна сексуална ориентация. Които, от година на година стават все повече (в смисъл, сексуалните им ориентации. Преди се деляха на педераси и лесбийки, сега вече не мож им фана спатиите, то не са транссексуални, травестити и т.н. извратеняци). И най-странното е, че всяка година след гей-парада като ошамарят някой гей, това се представя като едва ли не масово клане в центъра на столицата; в същото време педерасите в Сърбия и Русия си отнасят яки шамари, но не съм чул досега родните ЛГБТ-хора да се вдигнат и да отидат подкрепят събратята си по хормонална неуравновесеност в Москва, Белград, Киев или Минск.
Затова, хетеросексуални мои братя и сестри, свикнете с мисълта, че ще я загубим тая война, но поне се радвайте, че все още е модерно, а не задължително.

_________________________________________________________
*Гейка - в някои кръгове така се нарича гайка с лява резба.

6 коментара:

  1. Както хубаво беше написал някой - Защо един мъж, който се припознава като Бог или Наполеон, го лекуват, а като се мисли за жена, му защитават правата?

    ОтговорИзтриване
  2. Някак тъжно ми стана след като прочетох публикацията ти. Различно = извратено. Лесбийка=яко порно. Гей=неориентиран обект, който си проси боя. Тъжно, наистина тъжно. Защото точно тази нагласа превръща ситуацията във война, а не самия гей-парад или правата и начина на живот на гейовете и лесбийките.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. То всъщност и лесбийките са графата "сексуално неориентирани", но както каза Царят навремето "Требе да гледаме положителното!".
      Иначе относно правата и начина на живот - за какви права иде реч и какво им е на сегашния начин на живот?

      Изтриване
    2. Самия гей парад превръща ситуацият авъв война, не трябва да го има

      Изтриване
  3. Губим войната, лошо. Ще ти се наложи да почнеш да спиш със мъже. :-)

    ОтговорИзтриване

За Бога, братя, коментирайте!