14 август 2018

Бой, шамари и балканска музика

Позамислих се върху новината за шамарите в Белгия.
Първо, дадена е само едната гледна точка: на пострадалите. Гледната точка на другата страна още не сме я чули, но вече знаем, че тя ще е на двойка отявлени балкански хомофоби.
Второ: нещо не го разбирам това семейство между 46-годишен италианец и 59-годишен белгиец, болен от Алцхаймер. Нормално ли е да правиш секс с болен от Алцхаймер?
Трето, българинът и хърватката са изкарани едва ли не някакви балкански анти-гей последователи на Брайвик. Според разказа на пострадалия италианец, нашето момче е дебнело да им набие шамарите щом ги зърне някъде по трасето, няма шест-пет, щом ги види - и бой!
Четвърто, по думите на самия ошамарен италиански педераст, бастунът за волан е негов, той е излязъл да бие българчето с него. 
Пето - има-няма 24 часа след шамарите двойката педераси си прави селфи от болницата и го лепва във фейсбук. Абе вие затова ли сте там бе? Новината е придружена със селфи на италианеца доста окървавен, вероятно веднага след шамарите. Може да си ял бой преди 5 минути, но сега най-важното е да си направиш селфи и да разпространиш в мрежата веднага!
И шесто - тази история, колкото и да се опитват тия двамата да я изкарат хомофобска на мен много ми прилича на ксенофобска: богатата, културна, образована и позитивна гей-двойка срещу варварите от Изтока.
Съпругът ми слезе. Опитах се да го успокоя. Българинът му отговори с юмрук в лицето. 
Ми много е вероятно твоят съпруг да му е казал нещо, дето не е трябвало и да си е изял шамарите с основание.  
Взех "бастуна" за волана, но българинът ми го изкопчи от ръцете и започна да ни удря
А ти какво щеше да правиш с бастуна?
И какво се оказа, че едно българче е ошамарило двама педераси, така ли?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

За Бога, братя, коментирайте!