07 април 2022

In memoriam

Един идиот по-малко на Земята. 

Нищо от това, което каза за всичките тези години не се сбъдна. Дори не се приближи на косъм от истината. Едно радио, което постоянно грачеше "Русия е велика", "Нас трябва да ни уважават само защото сме руснаци" - нито Русия стана велика, нито ги уважават някъде. Напротив, покрай войната в Украйна не остана държава по света, където да ги обичат. 

Жириновски беше един политически Азис. Няма значение какво казваш или как се държиш, важното е да си в новините. Дали си призовал да се бомбардира Варшава, да се анексира отново Прибалтика или си залял Борис Немцов с вода - няма значение. Дали поведението ти е на политик или на кварталния хулиган, няма значение, то кога руснаците са имали нормални политици в последните 100 години, че да избират и да разбират кой става и кой - не? 

Долното видео-послание е едно от най-известните изпълнения на Жириновски. За изявен хомофоб компанията около него е силно съмнителна. Жалко, че Джордж Буш-младши не разбира руски, иначе можеше и нещо от казаното от Жириновски да се сбъдне.

   

Няма коментари:

Публикуване на коментар

За Бога, братя, коментирайте!