26 октомври 2014

Денят на строителя

... а гърлото желае само стар Джак без лед!

Димитровден е известен и като Ден на строителя и се оказа, че имаме повод за празник в офиса. Шефовете се отпуснаха, зер в строителна фирма работим, значи ще го отбележим! Не само ние, още две партньорски фирми бяха - йеденье нямаше (криза е!), но за сметка на това имаше пиенье в изобилие. 

И за разлика от предишното сплотяване на колектива, тоя път нямаше чака-рака и чалга, ами направо си бяхме резервирали пиано-бар "Камино" - мно`о добре си изкарахме.

Тук е моментът да споделя, че си купувам телефон, чиято основна функция е да звъни, а снимките, клипчетата и останалите екстри са на заден план. Така че следващия път, обещавам, като съм на някое джамбуре, ще си взема фотоапарата, той е много по-добър от камерата на телефона ми.

Е това не е Ясен, не ги разбрах кои са, но и те добре се представиха.
Беше много готино, а най-ме накефи участието на Ясен Зердев - в един от малкото случаи, в които съм следил някакво реалити-шоу за мен той трябваше да го спечели онзи сезон на Мюзик айдъл, но какво да се прави, друг беше фаворитът на журито. Макар че Ясен сега се подвизава по пиано-баровете и поне се знае къде е, а къде е Тома един Господ знае.

Та така - танци, манци, уиски, колежки, яко се омешахме, накрая колежките от съседната маса дадоха идеята да идем до "Брилянтин" (друго да не е, поне колежките са готини) и аре натам, ама там малко седях, че беше фул и единственото свободно място беше до една тон-колона.

Ясен Зердев, дами и господа, страхотно шоу направи!

Е в 4 сутринта бушоните ми бяха аха-аха да гръмнат и затова реших да не се правя повече на тийнейджър, взех си такси и се прибрах да спя.

... и да отдадем заслуженото на колежките, все пак!
Не спах много, ама това е друга история. 

П.С. Единственият минус беше чашката с моркови и краставици, която се моташе на масата - абе откъде дойде тая мода да ти сервират моркови за мезе?


Няма коментари:

Публикуване на коментар

За Бога, братя, коментирайте!