06 юли 2021

Любопитната Ива

Едно е да си завършил Харвард, друго е да си изкарал двуседмичен курс в Harvard Business School.

Едно е да си неква тъпа путка, да завежда на шефа кефа и за 1 година да имаш 0 привлечени чужди инвестиции, друго е да събереш 620 кандидати за инвеститори за няма и два месеца. От тези 620 10% да останат са 62 чужди инвеститора, от тях всеки да инвестира по 500 000 евра са 30 милиона.
Едно е да си Ива Николова и да правиш свирки на бат Бойко, друго е да си Ива Николова от ПИК и да трябва да зададеш смислен въпрос на министър Петков.

А интересно, като толкова се интересува от дипломи Ива Николова, защо не си поговори за дипломи с:

  • Цветан Цветанов - "юрист" с диплома за учител по физическо и следдипломна квалификация по право от УНСС, националната юридическа ковачница;

И това само на пръв прочит, на прима виста. 

Ма не беше толкова любопитна Ива Николова навремето.

Всъщност, не бива да се учудвам.

Ако изглеждаш като пенсионирана проститутка и работиш като "журналист", защото вече не се котираш за проститутка, но в крайна сметка трябва да си заслужиш хляба, най-вероятно ще ти се наложи да правиш нещо, което правят проститутките. Странно е, като гледаш цялото това правителство с техните дипломи и го сравниш с трите кабинета на Тъпанаря от Банкя, които сумарно не могат да стъпят на малкия пръст на Кирил Петков, странно е как въобще имаш сурат да се правиш на толкова любопитен.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

За Бога, братя, коментирайте!